contact

Over make-up & more...

 

Make-up is mijn passie. Sinds 2007 ben ik actief als make-up artist in zelfstandig bijberoep. U kan bij mij terecht voor make-up en hairstyling voor fotoshoots, modeshows, bruidsmake-up en make-up voor allerlei gelegenheden, ook aan huis.

 

 

In het salon kan u terecht voor make-up, hairstyling en Gelish. Wilt u uw make-over vastleggen op foto? Ook dat is mogelijk! Ik werk uitsluitend op afspraak zodat ik iedere klant maximaal tevreden kan stellen.

 

Bent u op zoek naar een leuk cadeau? Er zijn geschenkbonnen verkrijgbaar voor een bedrag naar keuze. Indien u een geschenkbon wenst te bestellen of af te halen, gelieve mij eerst een seintje te geven, zodat ik ook u optimaal van dienst kan zijn.

 

 

Bekijk het  aanbod op de website en aarzel niet mij te contacteren indien u nog vragen heeft of als u een afspraak wil maken.   Een afspraak maken kan telefonisch of via  het contactformulier hieronder. Ik hoop u binnenkort in het salon te mogen verwelkomen!

 

Vriendelijke groeten,

 

Inge Van den Broeck

 
 
 
 

Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te contacteren i.v.m. uw vraag of afspraak en worden nooit doorgegeven aan derden.


make-up & more

Bevelse Steenweg 17

2270 Herenthout


0477 74 53 78 of 014 50 61 16


maandag t/m vrijdag op afspraak na 18 uur

zaterdag en zondag op afspraak

op feestdagen ook mogelijk op afspraak


BTW BE0889.569.875


IBAN BE93 0015 2119 9567

BIC GEBABEBB


Betaling contant of via Payconiq

© make-up & more - Inge Van den Broeck