bruid

Alvast gefeliciteerd met uw aanstaande huwelijk! Als professioneel visagiste zorg ik er voor dat u er op uw huwelijksdag stralend mooi uit ziet.


Ik kan, zoals gewenst, bij u thuis of op locatie, uw bruidsmake-up en de make-up van familie, bruidsmeisjes en andere gasten verzorgen. Bij een groot aantal extra personen of een korte opmaaktijd kan ik eventueel beroep doen op een extra visagiste of haarstyliste.


Ik doe met de bruid steeds een proefsessie in het salon, meestal zo'n 6 tot 8 weken voor de huwelijksdatum. Als u de proefsessie plant op dezelfde dag als het proefkapsel bij uw kapper of pasbeurt van uw jurk, krijgt u meteen al een goed beeld hoe u er op uw huwelijksdag zal uitzien, maar uiteraard kan dit ook op een ander moment plaatsvinden.


Tijdens deze proefsessie bespreken we uw bruidsmake-up en daarbij hou ik rekening met uw type, uw dagelijkse make-up gewoonte, de stijl van uw bruidsjurk en pas ik me uiteraard volledig aan uw wensen aan. Het belangrijkste is dat u zich goed voelt bij de gekozen look voor uw huwelijksdag.  Breng gerust voorbeelden mee van make-up die u mooi vindt. Een proefsessie voor make-up duurt ongeveer een uur.


Indien gewenst worden de nagels ook gelakt. Gelieve dit dan tijdens de proefsessie te bevestigen en de gewenste kleur te kiezen.


Ik werk voornamelijk met de professionele producten van M∙A∙C en gebruik de nodige primers en fixers om de houdbaarheid van uw make-up te garanderen. Omdat lipstick nu eenmaal niet een hele dag blijft zitten, krijgt u op de huwelijksdag de gekozen lipstick cadeau zodat u uw lippen zelf kan bijwerken wanneer nodig.


Het is aan te raden om de make-up na de proefsessie op te laten, zodat u er aan kan wennen en de houdbaarheid kan uittesten. Ik maak een foto van de look en noteer de gebruikte producten en kleuren zodat de make-upsessie op de huwelijksdag zelf vlot verloopt en u zo kostbare tijd bespaart. U mag dan rekenen op ongeveer 30 minuten voor uw make-up, afhankelijk van de gekozen look.


U kan eventueel ook voor de styling van uw bruidskapsel bij mij terecht. Ik werk hiervoor vanaf droog haar dat bij voorkeur de dag voordien gewassen is, wat voor een betere houdbaarheid zorgt. Er worden  geen haren gewassen, geknipt of gekleurd. Voor die diensten verwijs ik u graag door naar een kapsalon.


Ook voor het kapsel is het aan te raden om enkele foto's mee te brengen van bruidskapsels die u zelf mooi vindt.  Net zoals bij de proefmake-up kunnen ook hier verschillende stijlen worden uitgeprobeerd, zonder met een tijdslimiet rekening te moeten houden. Ik maak een foto van het geheel zodat ik op de huwelijksdag een visueel steuntje heb van het kapsel.  Indien gewenst kan u uw bruidskapsel ook afwerken met een mooi accessoire. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar in het salon.


Op de grote dag zelf mag u rekenen op 1 tot 1,5 uur voor de styling van uw bruidskapsel, afhankelijk van het gekozen kapsel.Tarieven en voorwaarden


Bruidsmake-up aan huis inclusief 1 proefsessie in salon € 200,00

Bruidskapsel aan huis inclusief 1 proefsessie in salon € 200,00

Bruidsmake-up en -kapsel aan huis incl. 1 proefsessie in salon € 350,00


Make-up voor extra personen € 50,00 per persoon

Proefmake-up voor extra personen € 50,00 per persoon

Kapsel voor extra personen € 50,00 per persoon

Proefkapsel voor extra personen € 50,00 per persoon

Kapsel voor bruidskindjes tot 12 jaar  € 20,00 per kind

Proefkapsel voor bruidskindjes tot 12 jaar € 20,00 per kind


Verplaatsingskosten € 0,50/km indien de afstand groter is dan 50 km enkel volgens www.routenet.be. 


Bij de proefsessie wordt een voorschot van € 100,00 (bruidsmake-up of kapsel) of € 150,00 (bruidsmake-up en kapsel) betaald. Het resterende saldo wordt op de huwelijksdag contant of via payconiq betaald. Het staat u ook vrij om bij de proefsessie reeds het volledige bedrag te betalen, zodat u  daar alvast niet meer aan hoeft te denken op uw huwelijksdag.


Extra personen betalen contant of via payconiq op de huwelijksdag.


Indien u binnen de week na de proefsessie zou beslissen om toch geen gebruik te maken van mijn diensten is een vergoeding van 50% van het tarief verschuldigd.

Bij annulatie tot 7 dagen voor het huwelijk is een vergoeding van 75% van het tarief verschuldigd.

Bij annulatie binnen de 7 dagen voor het huwelijk blijft 100% van het tarief verschuldigd.
Bent u nog op zoek naar een huwelijksfotograaf? Neem zeker eens een kijkje op deze websites :